Wat doet EMboost

Relatiemarketing.nl is powered by EMboost. EMboost is een eventmarketing- en relatiemarketingbureau. Dagelijks helpen we onze opdrachtgevers hun sales-, marketing- en communicatiedoelstellingen te behalen. Dit doen we door te BOOSTEN. We boosten zakelijke relaties, salesresultaten en imago’s van bedrijven, afdelingen en/of producten.

Wie zijn wij?

Met ons creatieve team bedenken we events op maat in binnen- én buitenland, verzorgen we sportieve en culturele arrangementen en ondersteunen we bijna alle events middels eventcommunicatie. Sinds de start van het bedrijf (1995) hebben wij expertise in het organiseren van arrangementen naar grote sporttoernooien zoals WK’s en EK’s. EMboost is een jong en dynamisch bedrijf met collega’s die er voor willen gaan en het beste met de klant voor hebben. Als u ook zo in het (bedrijfs)leven staat, zijn wij de ultieme match.

Wat doet EMboost?

EMboost is een veelzijdig eventmarketingbureau dat zijn opdrachtgevers helpt om het beste uit zichzelf te halen. Met andere woorden: we ondersteunen bedrijven bij het realiseren van hun doelstellingen op het gebied van sales, marketing en communicatie.

Onze aanpak

Dat doen we onder meer met strategische eventmarketingprogramma’s op maat, waarin we onze krachten bundelen om resultaten te bereiken. Denk daarbij aan het realiseren van salesdoelstellingen, het professionaliseren van relatiemarketing, het vergroten van klantloyaliteit, het toevoegen van waarde aan producten, diensten en merken of het faciliteren van organisatieveranderingen.