Offerte aanvraag

Als u een reis bij ons wilt boeken kunt u naast het online boeken altijd contact met één van onze medewerkers opnemen. Wij stellen de reis op maat voor u samen en voorzien u van alle benodigde informatie voor vertrek. Grote voordeel voor u is dat wij altijd kunnen inspelen op uw persoonlijke wensen en zo de reis persoonlijk maken. 

 

18 jaar ervaring heeft er voor gezorgd dat wij de meeste luchthavens, steden en stadions zelf hebben bezocht. Mocht u vragen hebben zoals: "Hoe reis ik vanaf de luchthaven naar mijn hotel?", "Hoe laat dien ik te vertrekken richting het stadion vanuit het centrum van de stad?", schroom ze dan niet te stellen. Wij kunnen als geen ander deze vragen beantwoorden en u adviseren bij het samenstellen van uw reis. 

De arrangementen zoals ze op onze site staan vermeld, kunnen wij in vele gevallen nog aanpassen naar uw wensen. Ziet u bijvoorbeeld een evenement wat u interessant lijkt, maar dit net wat anders wilt samenstellen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers zijn bereid om samen na te denken over een passende oplossing. Zo kunnen wij onder andere kijken om uw reis te verlengen met meerdere dagen, te kijken naar upgrades van entreebewijzen of extra activiteiten tijdens de reis. 

Ook voor wedstrijden in Turkije, Portugal en Zuid-Amerika kunnen wij voor u een arrangement op maat samenstellen. Zo kunt u een bezoek aan de prachtige steden Istanbul, Lissabon of Buenos Aires combineren met een verhitte stadsderby. Wat dacht u van Galatasary vs Fenerbahce, Benfica vs Sporting Lissabon of Boca Juniors vs River Plate? Toch liever naar een ander sportevenement of concert? 

Informeer bij ons naar de mogelijkheden op voetbal- en sportgebied en evenementen binnen en buiten Europa. Met veel plezier stellen wij een mooie reis voor u samen.

 

Offerte aanvraag

Vul het onderstaande formulier in om een offerte aan te vragen en wij nemen z.s.m. contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken via 078 620 15 61. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur t/m 17.00 uur telefonisch bereikbaar.

* Verplichte velden