Bestelproces Relatiemarketing.nl

U kunt bij relatiemarketing.nl in 4 stappen uw voetbalreis online boeken. Wilt u liever persoonlijk contact, neem dan contact met ons op via de chatfunctie of telefonisch op 078-6201561.

VI-Travel Bestelproces

Stap 1:

Na het selecteren van de wedstrijd van uw keuze komt u in stap 1 van het bestelproces terecht. Hierin kunt u onder andere de reisdata wijzigen, het arrangement van uw keuze kiezen en aangeven met hoeveel personen u op reis wilt. Onze standaardreizen gaan altijd uit van twee personen op één kamer. Indien u eenpersoonskamers wenst dan is dit uiteraard mogelijk, hiervoor geldt echter wel een meerprijs. Ook andere groepssamenstellingen zijn mogelijk. Onze reizen zijn op basis van handbagage, in deze stap is het mogelijk om ruimbagage bij te boeken.

Stap 2:

Hier kunt u de zitplaats in het stadion, het hotel en de vlucht van uw keuze selecteren. De eventuele meerprijs staat achter de betreffende keuzes.

Stap 3:

In deze stap dient u de contactgegevens van de hoofdboeker en de reizigers in te vullen. Let er hierbij op dat de persoonsgegevens exact hetzelfde dienen te zijn als de gegevens in het paspoort / identiteitskaart. Bij een getrouwde vrouw is dit de meisjesnaam zonder de vermelding van de aangetrouwde naam. Als achteraf de gegevens gewijzigd dienen te worden heeft dit flinke wijzigingskosten tot gevolg.

Vervolgens kunt u aangeven hoe u wenst te betalen. Dit kan via iDEAL of met creditcard.

Stap 4:

Nadat u uw bestelling heeft gecontroleerd gaat u over tot de daadwerkelijke betaling. U ontvangt direct na boeking een bevestiging van ons per e-mail. Naast deze bevestigingsemail ontvangt u van ons een email waarin u kunt aangeven of u bij de geboekte voetbalreis een reis- en/of voetbalannuleringsverzekering wilt afsluiten.

Ongeveer 10 dagen voor vertrek ontvangt u van ons de digitale reisbescheiden waarin alle benodigde gegevens vermeld staan voor uw reis (vluchtgegevens, hotelvoucher, aflevering/ophalen van de entreebewijzen, route-en stadsinformatie en ons noodnummer).

Tot slot willen wij u er op wijzen dat bij een online boeking alle onderdelen van uw reis direct zijn ingekocht op uw naam. U kunt de reis dan ook niet zondermeer annuleren of wijzigen. Neem contact met ons op mocht dit het geval zijn, dan gaan wij voor u na wat de mogelijkheden zijn.