Premium Pakket  

In verband met televisierechten, bekertoernooien of door onvoorziene omstandigheden bestaat de mogelijkheid dat de wedstrijd op een andere datum of tijdstip wordt vastgesteld. In ons boekingsproces  bieden wij  je de mogelijkheid om het Premium Pakket te boeken. Als je hiervoor kiest dan ben je gedekt bij eventuele wedstrijdverplaatsing. In het geval een wedstrijd wordt verplaatst naar een buiten de reisduur gelegen moment, dan zorgen wij ervoor dat de reis zo wordt aangepast dat je de wedstrijd wel kunt zien. Alle wijzigingskosten komen in dat geval voor rekening van Relatiemarketing.nl. Dit betreft alleen die onderdelen van de reis die via Relatiemarketing.nl zijn geboekt. De kosten voor het Premium Pakket bedragen € 35 per persoon.

Indien je het Premium Pakket hebt geboekt en de wedstrijd wordt verplaatst naar een land anders dan waar de competitie normaliter plaatsvindt, dan gaan wij in overleg met jou op zoek naar een alternatieve wedstrijd van de thuisclub.

In meeste gevallen zijn de wedstrijden definitief vastgesteld als deze voetbalreis tweedaags te boeken is op de website. Mocht je graag zeker willen weten of een wedstrijd definitief is vastgesteld, neem dan gerust contact met ons op, via de chat, mail of telefonisch.